Betting på blågult – VM 2018

Nu är det snart dags för fotboll-VM i Ryssland, det första på 12 år för Sverige. Men vilka är landslagets chanser? Vilka lag får Sverige möta? Och vad ska den som vill spela om pengar tänka på innan denne placerar sina bets?

Just nu fylls hela världens bettingsidor med odds och erbjudanden inför VM. Och många försöker spetsa kunskaperna genom att studera listor över de vinsttippade lagen – deras styrkor och svagheter. Betting har blivit en naturlig del av alla stora sporthändelser, och fotboll-VM är självklart inget undantag. Och företagsledarna på flera av de större spelbolagen har nyligen understrukit fotbollens stora betydelse för spelindustrin.

Betting på svensk seger

Den som vill satsa på våra blågula hjältar måste vara iskall – efter mardrömslottningen i höstas stod det klart att Sverige kommer spela i Grupp F – mot Mexiko, Sydkorea och de nuvarande världsmästarna – Tyskland. Med det sagt är det fortfarande många som hoppas på fler stordåd efter kvalbragderna i höstas. Och Expressens sportjournalist Mattias Larsson fällde följande dom om Sveriges chanser i gruppen:

Tyskland vinner gruppen, kamp bakom mellan Sverige och Mexiko. Vela, Guradado och gänget är bra. Men Sverige, med den taktiska disciplin man visat i kvalet, får tipset. Sydkorea sju poäng bakom Iran i sin kvalgrupp. – Expressen

Och lättare blir det inte – om Sverige kniper andraplatsen i kvalgruppen kommer landslaget bli tvungna att möta vinnare i E-gruppen – som antas bli Brasilien… Meus Deus. Det enda vi kan göra är att hålla tummarna. Den som vill se vilka lag som spelar i de olika grupperna kan göra det här.